Kaustisen Hääkuoro

julkaistu ryhmässä Ajankohtaista

Ainutlaatuinen pelimannikuoro - vuodesta 1963

HÄÄKUORO on vuonna 1963 perustettu kansanmusiikkikuoro, jossa on noin 30 laulajaa. Kuoroa johtaa kaustislaissyntyinen musiikin maisteri ARTO ANTTILA.

Hääkuoro on kauniisti soiva sekakuoro, jolla on kunnia esittää oman pitäjänsä tunnettujen kansansäveltäjien (Kreeta Haapasalo, Wiljami Niittykoski, Konsta Jylhä, Aaro Kentala, Asko Hanhikoski) tuotantoa.

Kuoro on tehnyt runsaasti yhteistyötä kansanmusiikkiyhtye TALLARIN, PURPPURIPELIMANNIEN sekä lukuisten muiden pelimannien kanssa.

Konserttikiertueita kuoro on tehnyt Euroopan maiden lisäksi myös Pohjois-Amerikkaan.

Keikkatiedustelut      Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Keikalle

Kaustisen Hääkuoron voit tilata keikalle erilaisissa kokoonpanoissa, kuorona tai pienempinä lauluryhminä. Keikkaa tehdään sekä maallisella että hengellisellä a cappella-ohjelmistolla ja erilaisilla ohjelmistoilla kansanmusiikkiyhtye Tallarin säestämänä.  Laita Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. meille niin ideoidaan yhdessä tarpeisiisi sopiva esitys.

Tukijat

Kaustisen Hääkuoro kiittää ohjelmiston  ja äänitteen valmistamiseen sekä konserttimatkaan saamastaan tuesta seuraavia yhteisöjä:
- Suomen Kulttuurirahaston Keski-Pohjanmaan rahasto   
- Kaustisen kunta   
- Kortesjärven säästöpankki  
- Musiikin edistämissäätiö (MES)
  

Kirjaudu sisään